Nyheter

Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Falköpings kommun

Uppdatering 12/3 kl 07.30: Faran är över. Meddelandet gäller inte längre.

Publicerades

Orange varning för vind och snöfall

🔶 SMHI har utfärdat en orange varning för vind och snöfall i norra Götaland, östra Svealand samt i norra Skåne. Ovädret kan bland annat  leda till trafikstörningar och elavbrott.

Publicerades

Orange vind- och snövarning i Härjedals- och Jämtlandsfjällen

🔶 SMHI har utfärdat en orange varning för vind och snöfall i delar av Härjedals- och Jämtlandsfjällen. Personer avråds starkt från att ge sig ut på fjället. Varningen gäller från fredag morgon till fredag kväll.

Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Åhus, Skåne län.

Uppdatering 2/3 kl. 09.30: Faran är över. Meddelandet gäller inte längre.

Publicerades

Orange vind- och snövarning i norra Lapplandsfjällen

🔶 SMHI har utfärdat en orange varning för vind och snöfall i norra Lapplandsfjällen. Personer avråds starkt från att ge sig ut på fjället. Varningen gäller från natten till måndag, till onsdag kväll.

Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Gällö i Bräcke kommun, Jämtlands län

Uppdatering 22/2 kl. 17.55: Faran är över. Meddelandet gäller inte längre.

Publicerades

Orange vindvarning för delar av Västkusten

🔶 SMHI har utfärdat en orange varning för vind som gäller västra Skåne, sydvästra Kronoberg, Västra Halland och upp till sydvästra Bohuslän. Varningen gäller från fredag kväll till natten mot lördag.

Publicerades

SMHI: Orange varning för vind och snöfall på Norra Lapplandsfjällens kalfjäll

SMHI har utfärdat en orange varning för mycket hård vind i kombination med snöfall på Norra Lapplandsfjällens kalfjäll från Hemavan och norrut. Varningen gäller från söndag förmiddag till måndag kväll.

Publicerades

SMHI: Orange varning för vind och snöfall på Norra Lapplandsfjällens kalfjäll

SMHI har utfärdat en orange varning för hård till mycket hård vind i kombination med snöfall på Norra Lapplandsfjällens kalfjäll. Varningen gäller tisdag den 24 januari kl. 20.00 till onsdag 25 januari kl. 14.00.

Publicerades

Röda varningar för översvämning

🔺 SMHI har utfärdat röda varningar för översvämning. De röda varningarna gäller några sjöar i anslutning till övre Viskan och övre Ätran i Västra Götalands län. Det finns även flera orange och gula varningar utfärdade för andra områden.

Publicerades

SMHI: Orange varning för vind i kombination med snöfall

SMHI har utfärdat en orange varning för vind i samband med snöfall för delar av Västernorrlands läns kustland från 8 januari 01.00 till 9 januari…

Publicerades

Om vaccinationsbevis vid resa till Thailand

Uppdatering den 9 januari 2023, kl 10.45: Thailand har dragit tillbaka kravet på uppvisande av vaccinbevis för inresande, meddelar Swedenabroad.

Publicerades

Negativt covid-19-test krävs för inresande från Kina

Regeringen inför nu tillfälliga inreserestriktioner vid resor från Kina. Det betyder att resenärer från Kina måste visa upp ett intyg på negativt covid-19-test vid ankomst till Sverige. Inreserestriktionerna gäller från och med 7 januari till och med 28 januari.

Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Uppsala i Uppsala län

Uppdatering 4 januari kl. 20.25. Meddelandet gäller inte längre. Faran är över.

Publicerades

SMHI: Orange varning för snö och vind i norra Götaland

🔶 SMHI har utfärdat en orange varning för snöfall i kombination med vind. Varningen gäller norra Götaland från onsdag 4 januari klockan 06.00 till torsdag 5 januari klockan 09.00.