Sommar under pandemin

Vaccinationsbevis, läger och nöjesparker. Här har vi samlat information om vad som gäller i semestertider under pandemin.

Andra språk/Other languages

Här har vi samlat myndigheternas information om covid-19 på olika språk. English: Links to information from authorities about the coronavirus/covid-19 in other languages.

Vid hjärtstopp

Genom att gå en kurs i första hjälpen eller hjärt-lungräddning kan du hjälpa till att rädda liv.

Skogsbrandrisk

Just nu är risken för skogsbrand stor eller mycket stor på flera håll i landet. På vissa håll är det eldningsförbud. Här finns råd om vad du bör tänka på innan du eldar eller grillar i naturen.

Coronapandemin: Detta gäller just nu

Här hittar du de förbud och restriktioner samt de råd och rekommendationer som gäller i Sverige med anledning av pandemin.

Vad gäller för inresa till Sverige?

Utrikesdepartementet avråder från resor till många länder utanför EU. Det råder också inreseförbud för icke nödvändiga resor till Sverige från de flesta länder utanför EU. Här finns myndigheternas information om resor till och från Sverige.

Covidbevis

Covidbevis är ett digitalt bevis på att du är vaccinerad mot covid-19. Det ska kunna användas vid resor inom EU. Planen är att tjänsten ska öppna den 1 juli. Här kan du läsa mer.

Barn och unga

Här har vi samlat information om covid-19 till barn och föräldrar.