Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Forsheda

Det viktiga meddelandet till allmänheten i Forsheda, Värnamo kommun, i Jönköpings län, gäller inte längre. Polisen meddelar på sin webbplats att den del av en insats som innebar risk för att någon kunde bli skadad nu avslutas. Polisen skriver att faran är över.

En person är gripen för brott och polisen fortsätter med undersökning och vidare utredning av brott. Ingen person har skadats i samband med händelsen, skriver polisen på sin webbplats

Ursprunglig text: Viktigt meddelande till allmänheten i Forsheda, Värnamo kommun, Jönköpings län. Polisen uppmanar allmänheten i Forsheda att tills vidare hålla sig inomhus på grund av en pågående polisinsats.

Polisen i region Öst har just nu en polisinsats som pågår i Forsheda, i Jönköpings län. Ärendet kom in till polisen klockan 21.48. Polisen skriver på sin webbplats att "ärendet är av sådan art att vi inte vill att utomstående ska komma till skada. Vi har därför gått ut med ett VMA där vi ber allmänheten att hålla sig inomhus. När insatsen är avslutad, kommer vi att gå ut med information kring händelsen."

För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jönköping. Du kan även ringa 113 13.

Uppdaterades

Taggar för denna sida: