Mars

Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Skultuna

Uppdatering 27/3 klockan 23:55. Det viktiga meddelandet som utfärdades till allmänheten i Skultuna under kvällen gäller inte längre. Faran är över.

Publicerades

SMHI varnar för storm i Lapplandsfjällen

SMHI har under lördagsmorgonen utfärdat en klass 2-varning, som är den allvarligaste varningsklassen för vind i fjällen, för storm i Lapplandsfjällen. Varningen gäller lördag eftermiddag till söndag.

Publicerades

Säkerhetspolisen: Oförändrad terrorhotnivå i Sverige

Nationellt centrum för terrorhotbedömning (NCT) konstaterar att den sammantagna terrorhotnivån i Sverige ligger kvar på nivå tre på en femgradig skala. Beslutet baserar sig på NCT:s helårsbedömning för 2019, som presenterades idag. Islamistisk terrorism utgör fortfarande det främsta hotet, enligt…

Publicerades

Sveriges ambassad om skottlossning i Utrecht

Uppdatering 18/3 kl 19.30: Terrorhotnivån för provinsen Utrecht har återställts till nivå 4 på en femgradig skala. Detta sedan den misstänkte gärningsmannen gripits, skriver Sveriges ambassad i Nederländerna.

Publicerades

Varning för stora snömängder i Västernorrlands län

SMHI har utfärdat en klass 2-varning för stora snömängder i Västernorrlands län. Varningen gäller från söndag eftermiddag till natten mot måndag.

Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Halmstad

Uppdatering 12 mars kl. 16.35: Det viktiga meddelande som tidigare under dagen utfärdades till allmänheten i Halmstad gäller inte längre. Faran är över.

Publicerades

Stormvarning i Skåne

Uppdatering 8/3 kl 20.10: Vindarna i Skåne har avtagit, men på lördag eftermiddag blåser det upp på nytt. De tidigare klass 2-varningarna för Skåne län gäller inte längre, men SMHI har utfärdat nya klass 1-varningar för mycket hårda vindbyar för Skåne och Hallands län.