Viktigt meddelande till allmänheten Det finns 1 meddelanden

Gäller, Flera områden

Viktigt meddelande till allmänheten i Jönköpings län:

Uppdaterad: 25 jun 2024 02:39

Viktigt meddelande till allmänheten i Vaggeryd i Vaggeryds kommun, Jönköpings län. På grund av en brand i avfallsanläggning strax norr om Vaggeryds tätort, med kraftig rökutveckling, uppmanar räddningsledaren alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jönköping.

Sveriges Radio
Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Norrköping

Det VMA som utfärdades på onsdagskvällen angående explosionsrisk vid en industrianläggning på Händelö gäller inte längre. Faran är över.

Ursprunglig text: En tank med akrylsyra på Händelö i Norrköping är överhettad och det råder explosionsrisk. Personer som vistas inom 800 m från DOW på Ramshällsvägen uppmanas att omgående lämna Händelö.

Övriga personer på Händelö (Grymön, Eon, oljehamnen) uppmanas att gå inomhus, stänga fönster, dörrar och ventilation och lyssna på Borttagen länk -  Sveriges Radio P4 Östergötland. Du kan även ringa 113 13, eller gå in på www.krisinformation.se
Västra Bravikenvägen är avspärrad i söder i höjd med Hanholmsvägen, i norr i höjd med Oceangatan samt i väster i höjd med Västerby.

Borttagen länk -  Räddningstjänsten Östra Götaland om situationen

Borttagen länk -  Polisen om explosionsrisken i Norrköping
För mer information ring 010-4804500 (Räddningstjänsten Östra Götaland)

Uppdaterades

Taggar för denna sida: