Viktigt meddelande till allmänheten Det finns 1 meddelanden

Gäller, Flera områden

Viktigt meddelande till allmänheten i Jönköpings län:

Uppdaterad: 25 jun 2024 02:39

Viktigt meddelande till allmänheten i Vaggeryd i Vaggeryds kommun, Jönköpings län. På grund av en brand i avfallsanläggning strax norr om Vaggeryds tätort, med kraftig rökutveckling, uppmanar räddningsledaren alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jönköping.

Sveriges Radio
Publicerades

Polisen om explosion i Vårby gård

En explosion skedde strax efter 11.00 söndagen den 7 januari utomhus utanför tunnelbanan i Vårby gård. Enligt uppgifter till polisen hade en man plockat upp ett föremål från marken, som exploderade.

Larmet kom från en polispatrull som meddelade att en explosion skett utomhus utanför tunnelbanestationen och att det orsakat personskador, skriver polisen på sin hemsida. Mannen fördes till sjukhus med så allvarliga skador att han under eftermiddagen avled.

Tunnelbanestationen och torget utanför spärrades av efter händelsen, för att polisens tekniker skulle kunna genomföra en undersökning.

Polisen uppger att det mest troliga är att det var en handgranat som exploderade, men att det inte går att säga med säkerhet förrän resultaten från den tekniska undersökningen är klara.

Polisen har inlett en förundersökning om mord och allmänfarlig ödeläggelse.

Borttagen länk - Här är polisens nyhet om händelsen

Borttagen länk - Här är polisens händelserapport.

Uppdaterades

Taggar för denna sida: