Nyheter för mars

Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Kalmar

Det viktiga meddelande till allmänheten som utfärdades för Kalmar gäller inte längre. Faran är över. Det brann i en industrilokal på Engelska vägen i Kalmar med kraftig rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanade alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Åsele

Det viktiga meddelande till allmänheten som utfärdades för Åsele i Västerbotten gäller inte längre. Faran är över. En brand med kraftig rökutveckling gjorde att räddningsledaren uppmanade alla i området att gå inomhus och stänga fönster, dörrar och ventilation. Detta på grund av en brand med…

Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Trångsviken

Det viktiga meddelande till allmänheten som utfärdades för Trångsviken, Jämtlands län gäller inte längre. Faran är över. Det brann i en verkstad med rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanade alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Publicerades

Hör du tutan?

I dag, måndag den 5 mars, klockan 15.00 testas ”Hesa Fredrik”, tutsignalen som kan användas vid Viktigt meddelande till allmänheten, VMA. Titta gärna in här då och svara på om du hörde tutan eller inte. Resultatet visas på en karta.