Nyheter för november

Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Tyresö centrum och Bollmora i Tyresö kommun

Uppdatering 28/11 10:30. VMA har upphört , faran är över.

Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Gällivare och Malmberget

Uppdatering 25 november kl. 22.45: Meddelandet gäller inte längre. Faran är över.

Publicerades

Orange varning för kraftigt snöfall på Gotland

SMHI har utfärdat en orange varning för kraftigt snöfall på Gotland från och med söndagseftermiddagen fram till och med lunchtid på måndag. Snöfallet väntas orsaka mycket begränsad framkomlighet på vägar som inte hunnit snöröjas.

Publicerades

Orange varning för kraftigt snöfall i stora delar av Stockholms län

SMHI har utfärdat en orange varning för kraftigt snöfall i stora delar av Stockholms län från söndag kväll fram till måndag kväll. Snöfallet väntas tidvis bli ymnigt, vilket bland annat medför risk för mycket begränsad framkomlighet på vägarna.

Publicerades

Orange varning för kraftigt snöfall i sydöstra Skåne

SMHI har utfärdat en orange varning för kraftigt snöfall i sydöstra Skåne under hela söndagen. Snöfallet väntas kunna skapa begränsad framkomlighet på vägar som inte är snöröjda.

Publicerades

Orange varning för snöfall i delar av Götalands ostkust

SMHI har utfärdat en orange varning för delar av Götalands ostkust under hela lördagen. Snöovädret kan ge begränsad framkomlighet på vägarna.

Publicerades

Explosion i Istanbul

En explosion har under söndag eftermiddag, den 13 november, ägt rum i centrala Istanbul, på Istiklal Caddesi. UD uppmanar svenskar att undvika området kring Taksim och Istiklal, och följa anvisningar från lokala myndigheter.

Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Unnaryd, Hylte kommun

Uppdatering 8/11 klockan 18.30: Meddelandet gäller inte längre. Men vattnet ska kokas innan det används för matlagning eller som dricksvatten.